Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кримінальна хроніка
 
5-10-2009, 20:36  Кримінал

Кримінальна хроніка

 
'Кримінальна

40 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних, 24 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 12 крадіжок чужого майна, 13 випадків нелегального обігу наркотиків та інші.

36 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

3 жовтня до Коростишівського РВ звернувся непрацюючий житель райцентру, 1961 р.н., з заявою про те, що із його автомобіля, куди невідомий проник шляхом вільного доступу, викрадено 90 доларів США та 500 гривень.

Працівники карного розшуку встановили, що злочин скоїв 18-річний непрацюючий житель району, в якого частину викраденого вилучено.

До Богунського РВ звернувся місцевий житель, 1982 р.н., з повідомленням про те, що в приміщенні офісу одного з приватних підприємств його пограбували невідомі, заволодівши ноутбуком та грошима в сумі майже 3,5 тис. гривень. Загальна сума збитку становить близько 8 тис. гривень.

Працівники міліції за скоєння злочину затримали чотирьох жителів м. Житомира, в яких викрадене частково вилучено.

41-річна жителька смт. Черняхова звернулася до працівників міліції з заявою про те, що невідома жінка, зловживаючи довірою її 18-річної дочки, заволоділа грошима в сумі 2,5 тисяч гривень, ювелірними виробами із золота, особистими речами та документами. Загальна сума збитку становить 14 тис. гривень.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!