Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кримінальна хроніка
 
16-10-2009, 15:39  Кримінал

Кримінальна хроніка

 
'Кримінальна

18 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 13 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 6 крадіжок чужого майна, 2 випадки нелегального обігу наркотиків та інші.

13 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

15 жовтня працівники міліції затримали 38-річного жителя Овруцького району, який із хуліганських спонукань спричинив тілесні ушкодження 33-річному непрацюючому жителю району. Наразі тривають слідчі дії.

Того ж дня до Брусилівського РВ звернулась жителька м. Києва, 1980 р.н., з заявою про те, що із її дачного будинку, куди злодій проник, розбивши віконне скло, викрадено кухонний посуд, 9 металевих кутників та інші речі на загальну суму 440 гривень.

Працівники карного розшуку за скоєння злочину затримали 39-річного непрацюючого раніше засудженого, в якого викрадене вилучено.

20-річна жителька м. Коростеня повідомила працівників міліції про те, що із її квартири, куди злодій проник, підібравши ключа до замка вхідних дверей, викрадено пилосос та мікрохвильову піч. Загальна сума збитку 1 тис. гривень

Працівники міліції встановили, що злочин скоїв 36-річний непрацюючий раніше засуджений співмешканець заявниці, розшук якого триває.

Минулої доби до Житомирського РВ звернувся місцевий житель з заявою про те, що із його гаража, шляхом пошкодження замків на дверях, невідомим викрадено 20 літрів бензину А-95 на загальну суму 160 гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що злочин скоїв 25-річний непрацюючий житель району, якого затримано викрадене вилучено.

69-річна жителька смт. Новогуйвинська звернулася до працівників міліції з заявою про те, що із її гаража невідомий, пошкодивши замок на вхідних дверях, викрав продукти харчування та слюсарний інструмент. Сума збитку встановлюється.

У скоєнні злочину підозрюється 37-річний місцевий житель, розшук якого триває.

До Коростенського МВ звернулась місцева жителька, 1978 р.н., з повідомленням про те, що із її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено комп’ютер вартістю близько 3 тис. гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що злочин скоїв 33-річний непрацюючий житель району, в якого викрадене вилучено.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!