Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кримінальна хроніка
 
7-10-2009, 19:08  Кримінал

Кримінальна хроніка

 
'Кримінальна

18 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 16 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 7 крадіжок чужого майна, 3 випадки нелегального обігу наркотиків та інші.

16 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

36-річний житель Любарського району звернувся до працівників міліції з заявою про те, що із незачиненого багажника його автомобіля «ВАЗ-2108» невідомим викрадено дві акустичні системи та набір ключів. Сума збитку встановлюється.

Працівники карного розшуку встановили, що злочин скоїли 20-річний студент одного із Житомирських вищих навчальних закладів та 16-річний учень професійно-технічного училища Хмельницької області.

6 жовтня до Новоград-Волинського МВ звернулась місцева жителька, 1982 р.н., з заявою про те, що до її будинку зайшов невідомий чоловік, який відкрито заволодів мобільним телефоном вартістю 700 гривень.

Дільничні інспектори міліції за скоєння злочину затримали 43-річного раніше засудженого непрацюючого жителя райцентру.

До Бердичівського МВ звернулась місцева жителька, 1982 р.н., з повідомленням про те, що із її будинку невідомим викрадено DVD - програвач, тюнер до супутникової антени, еквалайзер, домашній кінотеатр, 2 акустичні колонки, одяг та інші речі на загальну суму 6 тис. гривень.

Працівники карного розшуку встановили, що злочин скоїв 23-річний непрацюючий житель райцентру, в якого викрадене вилучено.

Органами та підрозділами внутрішніх справ області постійно вживаються практичні та організаційні заходи, направлені на профілактику та розкриття злочинів, пов’язаних з пограбуванням та обкраданням громадян, а також їх квартир, приватних будинків, дач. Шановні громадяни! Не забувайте й самі подбати про власну безпеку та безпеку свого майна.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!