Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У США п'ятьом українським братам пред'явлені звинувачення в торгівлі людьми
 
1-07-2010, 11:18  Кримінал

У США п'ятьом українським братам пред'явлені звинувачення в торгівлі людьми

 
У США п'ятьом українським братам пред'явлені звинувачення в торгівлі людьми

У США п'ятьом українським братам пред'явлені звинувачення в торгівлі людьми



У США п'ятьом українським братам пред'явлені звинувачення в торгівлі людьми, жертвами якої стали переважно українці
Американський департамент юстиції інформує, що п'ятеро обвинувачених перевозили в США українців, обіцяючи їм заробіток, але насправді змушували людей працювати в рабських умовах по 16 годин майже безкоштовно.

Повідомляє Українська служба Бі-бі-сі.

Ці мігранти працювали в основному прибиральниками в приватних квартирах і таких великих торгових мережах як Tаrget і Wal-Mart.

Як говориться в повідомленні, якщо кому й вдавалося втекти, то підозрювані залякували їх родичів в Україні, вимагаючи, щоб втікачі повернулися і відпрацьовували борги.

Чотирьох підозрюваних Омеляна, Степана, Михайла і Ярослава Боцвінюков заарештували в середу в Німеччині, Канаді та США, в той же час п'ятий - Дмитро Боцвінюк перебував в Україні, з якою Сполучені Штати не мають угоди про екстрадицію.

Братам у разі визнання їх винними загрожує від двадцяти років в`язниці до довічного ув'язнення, а також штраф у розмірі до 750 тисяч доларів.

У 2003 році чотирьох братів Боцвінюков за підозрою в торгівлі людьми затримали в Україні у Чернівецькій області, але після тривалого перебування під слідством відпустили.

Також, згідно з повідомленням департаменту юстиції, підозрювані обіцяли потенційним жертвам плату 500 доларів на місяць і забезпечення житлом і харчуванням.

За період між 2000 і 2007 роками, вони нелегально перевезли з України до Філадельфії через Мексику близько 30 осіб.

Нелегальні мігранти жили по кілька людей у кімнаті, спали на брудних матрацах на підлозі і рідко або ж взагалі не отримували грошей.

Більш того, жертвам приписували борг у розмірі 10-50 тисяч доларів і вимагали відпрацювати гроші.

Одного з підозрюваних звинувачують у тому, що він погрожував використовувати дев'ятирічну доньку одного з мігрантів для проституції, щоб виплатити таким чином борг.

Слідство вели міграційна служба США, ФБР та Інтерпол

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!