Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирщина-кримінальна. Хроніка за 14 жовтня
 
14-10-2009, 20:30  Кримінал

Житомирщина-кримінальна. Хроніка за 14 жовтня

 
'Житомирщина-кримінальна.

Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в ВЗГ УМВС України в Житомирській області, за минулу добу в області скоєно 21 злочин, 14 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 11 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 6 крадіжок чужого майна, 4 випадки нелегального обігу наркотиків та інші.

11 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.
13 жовтня до Андрушівського РВ звернувся приватний підприємець, житель райцентру, 1971 р.н., з заявою про те, що із неохоронюваного приміщення столярного цеху його підприємства, шляхом пошкодження вхідних дверей, невідомим викрадено компресор та електроінструменти, чим спричинено збиток на загальну суму 3 тис. 200 гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що злочин скоїв 18-річний житель райцентру, в якого викрадене вилучено.

Того ж дня до Коростенського МВ звернувся непрацюючий, житель райцентру, 1954 р.н., з заявою про те, що із гаража, розташованого біля його дачного будинку, шляхом пошкодження воріт, невідомим викрадено мотоцикл "ІЖ".
Працівники міліції встановили, що злочин скоїв 17-річний непрацюючий житель району, якого затримано, викрадене вилучено.

35-річний житель м. Андрушівки звернувся до працівників міліції з заявою про те, що із його гаража, шляхом пошкодження вікна, невідомим викрадено автомагнітолу та автомобільний телевізор, чим спричинено збиток на загальну суму 1 тис. 350 гривень.

Працівники карного розшуку встановили, що злочин скоїв 21-річний непрацюючий, житель району, в якого викрадене вилучено.

13 жовтня до Овруцького РВ звернулась пенсіонерка, жителька району 1929 р.н., з повідомленням про те, що із літньої кухні її домогосподарства невідомим таємно викрадено консервацію, чим було спричинено збиток на загальну суму 80 гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що злочин скоїла 56-річна непрацююча місцева жителька, яку затримано, викрадене вилучено.

Того ж дня до Лугинського РВ звернулась пенсіонерка жителька району, 1942 р.н., з повідомленням про те, що із її будинку, через незачинені вхідні двері, невідомим викрадено її мобільний телефон «Нокіа» вартістю 350 гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що злочин скоїв 42-річний непрацюючий місцевий житель, в якого викрадене вилучено.

Шановні громадяни! Аби не стати жертвою злодіїв, заздалегідь подбайте про безпеку свого майна. Обладнайте помешкання міцними дверима та надійними замками. Залишаючи домівку навіть на нетривалий час, не забувайте закривати кватирки та вікна. Перебуваючи вдома, не залишайте двері своїх домівок незамкненими. Пам’ятайте, що Державна служба охорони може стати надійним гарантом безпеки Вашого майна, а кошти, затрачені на обладнання сигналізації, завжди менші можливих збитків.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!