Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кримінальна хроніка
 
2-11-2009, 12:43  Кримінал

Кримінальна хроніка

 
'Кримінальна

28 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в області упродовж минулих вихідних, 22 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: розбійний напад, 2 грабежі, 2 шахрайства, 8 крадіжок чужого майна, 2 хуліганства, 2 випадки нелегального обігу наркотиків, 1 факт незаконного зберігання зброї та інші.

25 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

31 жовтня до Романівського РВ звернувся 52-річний житель райцентру, який повідомив, що напередодні 30 жовтня близько 15 години із складу його підприємства, розташованого у райцентрі, через отвір в огорожі, невідомим викрадено електроінструменти та дві металеві труби.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей встановили, що злочин скоїв 14-річний учень 8 класу місцевої школи.

Інший житель смт. Романова також звернувся до міліції із повідомленням про крадіжку. 31-річний чоловік розповів, що із його будинку, куди злодій проник, пошкодивши замок на вхідних дверях, було викрадено DVD-програвач вартістю близько 800 гривень.

Оперативники карного розшуку райвідділу за скоєння цього злочину затримали 26-річного жителя райцентру.

Із автомобіля «Рено», що належить житомирянину, 30 жовтня близько 13 години було викрадено мобільний телефон вартістю понад 800 гривень. Про це власник повідомив цього ж дня до Богунського райвідділу міліції.

Працівники міліції встановили, що злочин скоїв раніше судимий непрацюючий 29-річний житель м. Житомира, в якого викрадене вилучено.

30 жовтня 27-річний житель обласного центру близько 15 години поблизу стадіону "Спартак", що в м. Житомирі, постраждав від дій шахрая. Невідомий, зловживаючи довірою, заволодів його мобільним телефоном вартістю близько 1 тис. 400 гривень.

Оперативники карного розшуку затримали 32-річного жителя смт. Новогуйвинська Житомирського району, в якого викрадене вилучено.

Цього ж дня працівники міліції затримали ще одного мобільного шахрая. 21-річний житель обласного центру на розі вулиць Максютова та Набережної, що в м. Житомирі, зловживаючи довірою 19-річного студента одного з вищих навчальних закладів, заволодів його мобільним телефоном вартістю близько 500 гривень.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!