Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кримінальна хроніка
 
5-11-2009, 17:07  Кримінал

Кримінальна хроніка

 
'Кримінальна

Минулої доби чергові частини УМВС в області зареєстрували 15 злочинів, працівники міліції 12 з них вже розкрили, а саме: розбій, шахрайство, крадіжку, 1 факт вилучення зброї, 3 хуліганства та незаконне заволодіння транспортним засобом.
Встановлено 17 осіб, що скоїли зазначені протизаконні діяння.

17 жовтня було скоєно відкрите викрадення майна жителя обласного центру. Вжитими заходами співробітники Корольовського РВ УМВС 4 листопада встановили, що злочин скоїв 24-річний громадянин республіки Грузія., який тимчасово проживав у м. Житомирі.

Співробітники Житомирського райвідділу УМВС у будинку одного із жителів району виявили та вилучили 375 гр. порошковидної речовини, яка згідно з висновком експертизи є бездимним порохом. Триває розслідування.


Житель м. Бердичева повідомив до міліції про незаконне заволодіння його автомобілем «ВАЗ 21063», який без нагляду був залишений у дворі будинку.
За скоєння злочину затримано двох непрацюючих, раніше судимих місцевих жителів. Викрадене авто повернуто господарю.

Цього ж дня до Бердичівського міськрайвідділу міліції звернувся 21-річний житель райцентру, який повідомив про те, що напередодні невідомий проник до його квартири й, погрожуючи, відкрито відібрав три мобільних телефони та 100 гривень. Розбійником виявився 22-річний місцевий житель, в якого вилучено викрадене. Затриманий знаходиться під вартою правоохоронців.

У скоєнні шахрайства обґрунтовано підозрюється ще один житель Бердичівського району. 23-річний юнак, зайшовши до будинку жительки райцентру та зловживаючи довірою, незаконно заволодів її комп’ютером та тостером, чим спричинив збиток на загальну суму близько 4 тис. гривень. По даному факту триває розслідування.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!