Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Календар 2012!!!
 
7-03-2010, 13:36  Культура / Суспільство / Наука / Технології / Економіка

Календар 2012!!!

 
'Календар

Запропонований календар містить 365 днів, проте в кожен рік, який починається з неділі, має один додатковий день – другу суботу. Найближчий рік, що починається з неділі – 2012. Річардсон заявив, що асоціація зробить все необхідне для того, щоб новий календар був введений усіма країнами світу до цієї дати.
'Календар

Одночасно з'явився і альтернативний проект – календар "Симетрія-454". Його розробив відомий фахівець і професор канадського університету з міста Торонто Айвр Бромберг.

Ідея симетричного календаря полягає в тому, що кожен новий місяць починається з понеділка. Однак платою за це є збільшення кількості днів – до 35 для чотирьох місяців: лютого, травня, серпня та листопада. При цьому кількість днів для всіх інших місяців скорочується до 28.
'Календар

Зараз ці календарі проходять експертизу фахівців, які спрямують свої висновки в ООН. Остання володіє необхідними повноваженнями для відмови від нинішнього Григоріанського календаря і введення нового.

'Календар

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!