Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський «Клем» вдруге підкорив Молдову.
 
9-04-2010, 00:19  Культура

Житомирський «Клем» вдруге підкорив Молдову.

 

Житомирський «Клем» вдруге підкорив Молдову.

Житомирський «Клем» вдруге підкорив Молдову.

Народний художній колектив шоу-театр «Клем» в черговий раз блискуче виступив на Міжнародному фестивалі «Весняна Капель» у Молдові. У минулому році житомиряни підкорили глядачів і повернулися додому з перемогою. На цей раз артистів запросили в якості гостей фестивалю, де вразили житомирян гостинністю.

- Пригоди шоу-театру почалися ще в дорозі. Виявилося, що прикордонники запам'ятали наш минулорічний виступ і впізнали, - розповідає керівник колективу Олександр Нечаєв. - Треба ж, нечасто зустрінеш такий збіг. Ми з задоволенням подарували прикордонникам свої афіші і відправилися далі.

По приїзду, житомирян тепло зустріли і прийняли на вищому рівні. На фестиваль, який з 25 по 30 березня проходив у м. Аненій Ной, з'їхалися колективи з Молдови, Росії, Придністров'я, Румунії, Польщі, України та інших країн. Виступу шоу-театру «Клем» присвятили друге відділення конкурсу. Яскраві костюми, дотепність, цікаві пародії житомирян не залишили байдужими глядачів - більше тисячі людей аплодували стоячи.

- Колектив виконав свої найкращі номери: «Індійське кіно», «Казка про рибака та рибку», «Тигри», «Євробачення по-українськи», - ділиться хореограф Анна Перепелиця. - Кожний номер викликав бурю емоцій, а коли клемівська Софія Ротару виконувала пісню «Меланхоліє», зал підспівував стоячи.
Крім щедрих оплесків глядачів, свою подяку за виступ шоу-театру «Клеми» висловили особисто Мер міста Аненій Ной Михайло Кейбаш і Президент фестивалю - Лілія Олту.

- Участь у цьому фестивалі - це не тільки чергове визнання «Клему» на Міжнародному рівні, - каже художній керівник шоу-театру Ігор Суржан, - не тільки ще одна нагорода в «казну успіху», а саме головне - це безцінний досвід спілкування з талановитими людьми з усього світу і розширення своїх знань про культурне багатстві різних країн.

На «Весняній Капелі» «Клем» отримав Диплом Лауреата фестивалю, подарунки від мера, серед яких килим із зображенням Стефана III Великого. Крім того, житомирських артистів запросили на фестиваль до Польщі, а вже в наступному році їх чекають з концертами в столиці Молдови.
За матеріалами 20 ХВИЛИН.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!