Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Діти двох шкіл очистили від сміття Мальованський парк в Житомирі.
 
12-04-2010, 21:49  Культура / Суспільство

Діти двох шкіл очистили від сміття Мальованський парк в Житомирі.

 
Діти двох шкіл очистили від сміття Мальованський парк в Житомирі.

Діти двох шкіл очистили від сміття Мальованський парк в Житомирі.


Учні житомирської школи № 1 та школи № 18 підтримали загальноміську акцію «Твій внесок у красу міста» і 9 квітня - школярі, їхні батьки та вчителі очистили Мальованський парк в Житомирі.

Директор школи № 1 Микола Мельник зазначив, що учні готувалися до збирання наперед, прийшли у відповідному одязі, і вже були ознайомлені з правилами безпеки при роботі.

- Комунальне господарство виділило транспорт і після акції було вивезене все сміття, яке збирали діти, - поінформував М. Мельник.

За півтори години роботи вдалося повністю привести в порядок цю досить чималу зелену зону. Працювали дружно і злагоджено, а головне - були сповнені ентузіазму і обіцяли прибирати парк до тих пір, поки жителі мікрорайону перестануть тут смітити.

- Сподіваємося, що наступного разу роботи буде трохи менше - все-таки жителі мікрорайону бачать, що сміття за ними прибирають їхні діти. Може стане соромно смітити тут ..., - сподівається учасник акції, учень 9 класу першої школи.

Від батьківського комітету, до жителів мікрорайону Мальованка, звернулася Наталія Лук'янчук: «Усім дуже приємно жити в чистому місті. Цей парк - єдиний зелений «оазис» Мальованки. Тут відпочивають дорослі і діти. Тут навчаються наші діти, спостерігають за ростом рослин, життям птахів. Це і історичне місце Житомира. Дуже прикро, що гине парк. Просимо: кидайте сміття в контейнери, вчіть своїх дітей культури поведінки. Збережемо Мальованський парк. »
За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!