Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Квітникарі пояснили, чому вони не хочуть йти з Московської!!!
 
16-04-2010, 20:25  Культура / Суспільство / Політика / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Квітникарі пояснили, чому вони не хочуть йти з Московської!!!

 
'Квітникарі

У Житомирі, почалася нова серія епопеї з виселенням продавців квітів на вулиці Московській. Влада міста налаштована як ніколи серйозно, зазначає «20 хвилин».
'Квітникарі

Житній ринок будуть реконструювати і квітникарям там не місце. А от куди вони повинні піти намагалися вирішити на зустрічі заступника міського голови Івана Заінчковського з директорами ринків і торговцями квітами, яка відбулася вчора у четвер, 15 квітня, передає Журнал Житомира.
'Квітникарі

Нагадаємо, стихійним торговцям запропонували переїхати. Куди саме – вони повинні вирішити і повідомити до 27 квітня. Також обговорювалося питання про неприпустимість торгівлі на проїзній частини. Звідти людей заберуть в першу чергу.
'Квітникарі

Торговці ж зажадали від директорів ринків та влади нормальних умов праці та адекватної ціни за місце. Одна з основних вимог – наявність соціальних майданчиків, де б бабусі-квіткарки могли продавати квіти, які вони вирощують у підсобному господарстві.
'Квітникарі

«Ця проблема в нас уже років 20 існує. З тих пір, як на місці квіткових рядів побудували Торговий центр. Спочатку нас перемістили на Московську, де був меблевий магазин. А вже звідти переселили на наше справжнє місце, на Московську, 10. І там ми торгуємо вже 15 років. Ми неодноразово зверталися до міської влади, щоб нам влаштували наші місця. Але нас періодично намагаються виселити на приватні ринки,» - говорить Марія Левченко, продавець квітів.
'Квітникарі

«На ринку "Поділ" (вул. Басейна), який нам запропонували, незручно і людей там мало. Базарники, які там продавали речі, звідти пішли. Ми розробили власний проект облаштування ділянки вулиці Московської, але ніхто не хоче на нього навіть звернути увагу. Зараз ми будемо думати, що робити», - заявили квіткарі.

'Квітникарі

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!