Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Топ 10 заповітів!!!
 
 
9 місце:

'Топ

Мільйонерка Леона Хемслі прославилася тим, що залишила 5 мільйонів своїм онукам і 10 мільйонів - своїй собачці. Коли собачка помре, вона повинна бути похована поряд зі своєю господинею в пишному мавзолеї вартістю майже півтора мільйона доларів.

8 місце:

'Топ

Самий секретний заповіт залишив мільярдер Мішель Ротшильд. У ньому, зокрема, йдеться: «...категорично і однозначно забороняю будь-який опис мого спадку, будь-яке судове втручання і оприлюднення мого стану...» Так що реальні розміри стану до цих пір не відомі.

7 місце:

'Топ

Найдовший заповіт склав один з батьків-засновників Сполучених Штатів Томас Джефферсон. Вказівки щодо майна перемежовувалися в документі з міркуваннями про історію Америки. За цим заповітом спадкоємці Джефферсона отримували свої долі спадку тільки за умови, що відпустили на волю всіх своїх рабів.

6 місце:

'Топ

Генрі Форд заповідав розподілити 500 мільйонів доларів серед 4 157 учбових і добродійних закладів. Це – найбільша готівкова сума, коли-небудь заповідана однією людиною.

5 місце:

'Топ

Найскладніший для розуміння заповіт був складений лаборантом знаменитого фізика Нільса Бора. У заповіті було так багато спеціальних термінів і складних фразеологічних оборотів, що для його розшифровки довелося викликати експертів-лінгвістів.

4 місце:

'Топ

Дружині Роденберрі (Gene Rodenberry), творець феномену «Стартрека», побажав, щоб після смерті його тіло було кремовано і відправлено у відкритий космос. У 1997 році іспанський супутник доставив прах покійного на орбіту, де вміст урни було випущено у верхні шари атмосфери.

3 місце:

'Топ

Так і не було встановлено, хто вбив пуерторіканця Анджела Пантойю (Angel Pantoja). За словами його брата Карлоса, Анджел хотів бути щасливим і твердо стояти на ногах у своєму будинку, що і було виконано його родичами – Анджела забальзамували у вертикальному положенні, і тепер він знаходиться в будинку своєї матері.

2 місце:

'Топ

Останнім бажанням адвоката-жінконенависника, що помер в 1930 році, було будівництво бібліотеки, в якій всі твори були б написані тільки чоловіками, і персонал також складався тільки з чоловіків. На це він залишив 35.000 доларів. Його дочка отримала за заповітом 5 доларів.

1 місце:

'Топ

У 1841 році поет Генріх Гейне одружився на Євгенії Мірат (Eugenie Mirat), неосвіченою, грубою і недалекою продавщицею із взуттєвого магазину. У своєму заповіті Гейне передавав Євгенії весь свій статок за однією умовою: вона повинна обов'язково вийти заміж після його смерті. За словами Гейне, таким чином, він буде впевнений, що хоча б одна людина в світі буде шкодувати про його смерть.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!