Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Німеччина визнана лідером серед країн ЄС за кількістю мігрантів
 
9-09-2010, 11:04  Суспільство

Німеччина визнана лідером серед країн ЄС за кількістю мігрантів

 
Німеччина - лідер серед країн Євросоюзу за абсолютним числом мігрантів

0



Згідно з даними статистичної служби Євросоюзу Eurostat, у Німеччині проживає найбільше іноземців в порівнянні з іншими старанні ЄС. Частка іноземців у ФРН досягає 8,8%, у той час як середній показник по ЄС становить 6,4%. У відсотковому співвідношенні іноземців до місцевого населення ФРН посідає десяте місце, в абcолютних цифрах є лідером, повідомляє Lenta.ru з посиланням на Welt.

За даними Eurostat, всього в країнах ЄС проживає 31 мільйон іноземців. При цьому в 2009 році в ФРН проживало понад 7 мільйонів приїжджих, на другому місці опинилася Іспанія з 5,7 мільйона іноземців, на третьому - Великобританія (4 мільйони), на четвертому - Італія (3,9 мільйона) і на п'ятому - Франція ( 3,7 мільйона). Якщо ж говорити про відносні цифри, то тут виділяється Люксембург, 44% жителів якого - іноземці.

У цілому на Німеччину, Іспанію, Великобританію, Італію та Францію припадає 75% від проживаючих в Євросоюзі іноземців. Одна третина від їх загальної кількості припадає на вихідців з інших країн ЄС. Тільки в 2009 році з Румунії виїхали більше 2 мільйонів чоловік, з Польщі - 1,5 мільйона, з Італії - 1,3 мільйона і з Португалії - близько мільйона.

Крім більше 11 мільйонів іноземців з країн ЄС, в 2009 році в Євросоюзі налічувалося 7 мільйонів приїжджих з інших європейських держав, а також з Туреччини, Марокко та Албанії. Ще п'ять мільйонів прибулих в 2009-му з Африки, а інші з Азії, Північної та Південної Америки.

У Чехії іноземці становлять 3,9% населення (407500 осіб), 1,4% з них прибули з країн Євросоюзу, 2,5% - з інших держав. У сусідній Словаччині на мігрантів припадає лише 1% населення - близько 50 тисяч чоловік.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!