Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Володимир Радзюк доводить, що Житомир засновано 7415 років до нашої ери!!!
 
24-04-2010, 10:54  Культура / Суспільство / Влада / Наука / Технології / Випадки / Відпочинок / Історія / Релігія

Володимир Радзюк доводить, що Житомир засновано 7415 років до нашої ери!!!

 
« - Якщо замість літер на таблиці поставити цифри, стає ясно, що вони вказують на глави і конкретні вірші в Біблії, - розповідає Володимир Радзюк. - У таблиці йде мова про сад (рай), Єву, гада (змія, який спокусив Єву). Якщо на карті Європи провести паралелі, то точка Х перетину 28 і 51 – це координати Житомира».
'Володимир

Кам'яний хрест, знайдений під нашаруванням ґрунту в підвалі Хрестовоздвиженської Церкви, займає в цій версії важливе значення. За легендами він був встановлений на місці братсько-козацької могили в XV - XVII ст. на місці бою біля головних воріт замку. Згодом на цьому місці побудували дерев'яну Троїцьку, а потім Хрестовоздвиженську кам'яну церкву, в приміщенні якої тепер перебуває житомирський музей природи.

Цей могильний хрест встановили в XV столітті на козацькій могилі, але вже тоді він був старовинним. На одній з ікон в Києво-Печерській лаврі зображений саме цей хрест. Отже, я припускаю, що цей хрест з'явився не менш 1980 років тому. Саме на його місці пізніше і побудували храм.
'Володимир

« - Якщо придивитися, то на камені вибито хрест і слова. Там можна розглядати слова "місто", "місце", "тео", що означає "Бог" і ще безліч символів, зіставивши які, можна прочитати: "На ЦЬОМУ місці – боже місто". Тому, хрест було встановлено на честь заснування міста Житомира».

Але, розшифровуючи значення написів і думаючи, скільки років кам'яному хресту, Володимир Радзюк не забув про більш буденні речі. Скажімо, його мучить те, що пам'ятник хоч і знаходиться в центрі міста, але за кілька кроків від нього – повно сміття.
'Володимир

« - Старовинному хресту не місце на звалищі. Адже люди, які туди приходять, п'ють, смітять, руйнують хрест, розмалювали його фарбою, - говорить Володимир Радзюк. - Просто якщо він ще трохи постоїть там, то ми втратимо цінну пам'ятку нашого міста. Протягом трьох років я просив дозволу, щоб власними силами за власні гроші перенести хрест. Пропонував поставити його перед церквою, поставити лавки, посадити квіти. Проте лише кілька днів тому начальник управління культури облдержадміністрацій дав мені дозвіл».

Перенести пам'ятник і обладнати територію навколо нього Володимир Радзюк планує вже до кінця травня. З каменю зітруть намальовану фарбою свастику, зроблять для нього нову підставку, а поруч встановлять табличку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!