Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як зберегти Ваші відносини?
 
28-04-2010, 11:06  Культура / Суспільство / Випадки / Відпочинок / Свято

Як зберегти Ваші відносини?

 
Щоб було гори-гори ясно, та щоб не згасло, саме час згадати, що тіло в мистецтві любові і чарівності – справа не головна. Хоча, красивою фігурою, як то кажуть, стосунків не зіпсуєш.
'Як

Крім тіла, зброя жінки – в її умінні створювати атмосферу, обдаровувати почуттями. Тобто, без розуму і характеру ніяк не обійтися. Подібно камертону, жінка співзвучна з навколишнім світом і водночас здатна своєю посмішкою миттєво його поліпшити.
'Як

Так от, щоб не світити оголеними нервами, і частіше посміхатися, непогано б розібратися в собі і навчитися керувати своїми емоціями, а також конструктивно їх використовувати. Чоловік, що розуміється на житті, враз помітить жінку, що має всередині спокійний маятник від істерики до щастя. Адже вона так відрізняється від метушливого людського мурашника. І це при будь-якій зовнішності. Невиправні оптимістки, що випромінюють любов, а не потребують її, - просто не вміють бути некрасивими.
'Як

Що ж стосується сексуальних відносин, то й тут лінуватися не вийде. Як кажуть, без праці не витягнеш не тільки рибку, і не тільки зі ставка. Алхімія любовного вогню полягає в з'єднанні двох чарівних компонентів: унікальності і різноманітності.
'Як

Так ось, щоб довго тримати на гачку сучасного чоловіка (читай: складного, зайнятого, і т.д.), направляти гру в бажане для неї русло, дівчина повинна в своєму арсеналі мати не менший запас складності, ніж у нього. Бо тільки тоді вона буде мати можливість адекватно реагувати на всі "ходи" свого обранця, розуміти логіку його вчинків. Коли жінка що називається "під стать" чоловікові, то з нею йому, як то кажуть, не соромно і в бенкет, і в світ. Чоловік в голові ніби підсумовує всі ваші образи й фіксує, що «вона у мене і така, і така, і ось це змогла».
'Як

Різноманіття в сексі теж ще нікому не завадило. Але, спрацьовує ця «педалька» тільки тоді, коли не тільки ти знаєш його мрії, фантазії та намагаєшся їм догодити, але й сама розповідаєш про свої. Не бійся показати, що любиш чуттєву насолоду, задоволення, і від сексу в тому числі. Ніяких табу: або всі карти на стіл, або так і залишитеся чужими. Пробуйте разом. Адже ніщо так не підкреслює справжню цінність того, що маєш, як новизна.
'Як

А от не переборщити зі складністю і різноманітністю здатні лише справжні унікуми. Якими, до речі, цілком можна стати. Досить діяти не напролом, а на «м’яких лапах».

Секс, як відомо – це простір фантазії і легкості, релаксу і пристрасного забуття. І частенько – втеча від стресу і рутини. Ось чому доглянута красуня-секретарка завжди апетитніша домашньої дружини в засмальцьованому халаті, котра ще й бурчить.
'Як

Але щоб хотілося йому тільки тебе, не дивлячись на чужий шарм і ваші спільні турботи, створи свою унікальну стежку до його серця. Не забувай, хлопчаки, навіть в сорок років – великі колекціонери. І твій – не виняток. Напевно, він вміє відрізнити тебе навіть в натовпі – по твоїх флюїдах, запаху улюбленим парфумам. Його улюблених, як ти розумієш.
'Як

Навіть із закритими очима він зможе відшукати на тобі грайливу родимку, дізнатися навпомацки по сережкам. Напевно, в його пам'яті і твої ахові вигини, і блакитні жилки пружних грудей, і мила, майже дитяча чарівність ключиць. А може бути так, що він тане, коли дивиться, як ти уплітаєш булку з молоком? Або п'єш свій капучино, облизуючись як кішка. Або як ти спиш, підібгавши коліно, або як ти вигинаєшся у момент екстазу. І в тебе, напевно, є найбільш улюблені з ним моменти, наприклад, коли ти його цілуєш біля скроні або гладиш спину. Не забувай ці його слабкості, даруй саме це задоволення...
'Як

З цих та багатьох інших чисто людських, теплих моментів і дрібниць складається ти, саме ти, чарівність тобою – твій унікальний почерк в коханні. Як не смішно це прозвучить, але не варто боятися видатися людиною. Пам'ятаєш: наша сила – в нашій слабкості.

І пам'ятай: манить таємниця... Нехай він ніколи не розгадає твого задуму... Адже обманути його неважко – він сам обманюватися радий.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!