Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Україні загрожує новий конфлікт
 
5-05-2010, 13:19  Культура / Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Випадки

Україні загрожує новий конфлікт

 
Чим далі, тим більше говорять про конфлікти і протистояння, з якими може зіткнутися Україна. З одного боку опозиція заявляє, що заради повернення та збереження національних інтересів і незалежності країни готова йти на все, навіть на найрадикальніші заходи. З іншого – коаліція (вона ж влада) стверджує, що не має наміру сидіти, склавши руки, а готова стати на захист ... національних інтересів.

Ну, наприклад, на заяву опозиції, що після закінчення травневих свят на вулиці будуть виведені її прихильники з вимогою про оголошення дострокових виборів до Верховної Ради, коаліція реагує приблизно так: завжди готові відповісти такими ж вуличними акціями.
'Україні

«Вона (Тимошенко) виведе, а ми що – будемо сидіти? І ми виведемо. Тоді що – громадянська війна?» - звучить питання з коаліційного табору.

У кого які національні інтереси і хто що має намір відстоювати, а головне, якими способами – прогнозувати не будемо. Але те, що в нашій країні все буде неспокійно, схоже, стає фактом очевидним.

Підтверджує його й висновок, поданий українським політологом, головою правління Центру політичних досліджень «Пента» Володимиром Фесенко, який прогнозує, що у вівторок, 11 травня, ситуація біля Верховної Ради може бути гарячішою, аніж була 27 квітня при ратифікації харківського угоди.

«11 травня, швидше за все, нас чекає новий конфлікт, як у стінах Верховної Ради, так і у парламенту. Але я не розраховую на якісь якісні зміни, можливо, буде повторення подій 27 квітня, але без крайніх ексцесів у сесійній залі. Ситуація біля Верховної Ради може бути більш гарячішою», - додав експерт.
'Україні

У той же час він відзначив, що все буде залежати від масштабів акції протесту, заявленої опозицією, і від ступеня загострення ситуації між учасниками цієї акції, прихильниками Януковича і правоохоронними органами.

«Я поки не очікую якихось сенсацій. На жаль, криза у відносинах між владою і опозицією продовжує набирати обертів, і це негативна тенденція», - відзначає Володимир Фесенко.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!