Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада дала розпорядження упорядкувати лісопаркові зони в Житомирській області
 
12-05-2010, 12:40  Культура / Суспільство / Політика / Влада / Відпочинок / Господарство

Влада дала розпорядження упорядкувати лісопаркові зони в Житомирській області

 
Зокрема, в тексті відповідного розпорядження повідомляється:
'Влада

Райдержадміністраціям, міськвиконкомам і лісогосподарським підприємствам:

1. Здійснити заходи щодо ліквідації несанкціонованих звалищ, побутових та інших відходів на територіях лісового фонду, прилеглих до населених пунктів, автомобільних і залізничних шляхів.
'Влада

2. Протягом травня-червня 2010 року забезпечити належний санітарний стан і порядок території лісового фонду, берегів водойм, річок, лісопаркової частини зелених зон, рекреаційних пунктів, місць відпочинку, лісових доріг, екологічних стежок, природо-заповідних об'єктів, пам'ятників природи та місць масового відвідування населення.
'Влада

3. До 15.06.2010 забезпечити устаткування місць і встановлення спеціальних ємностей для збору сміття в населених пунктах.

4. Посилити відповідальність за засмічення лісового фонду, прилеглого до населених пунктів.
'Влада

Управлінню Міністерства внутрішніх справ України в області, Житомирському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, державної екологічної інспекції в Житомирській області, райдержадміністраціям, міськвиконкомам постійно проводити рейди та перевірки з метою виявлення порушників санітарного стану, в населених пунктах і лісових масивах, залучати їх до відповідальності, згідно з чинним законодавством.
'Влада

Управлінню у справах преси та інформації державної адміністрації – широко висвітлювати в засобах масової інформації про проведені заходи.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!