Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області листонош з пенсіями вже озброїли газовими балончиками, але цього мало...
 
8-12-2009, 11:46  Суспільство

У Житомирській області листонош з пенсіями вже озброїли газовими балончиками, але цього мало...

 
У Житомирській області листонош з пенсіями вже озброїли газовими балончиками, але цього мало.


З метою захисту відділень пошти, персоналу та листонош губернатор Житомирської області Юрій Забела підписав розпорядження, згідно з яким головам райдержадміністрацій, мерам необхідно переглянути місця розташування відділень поштового зв'язку.

При необхідності місцевій владі слід розглянути питання про надання приміщень в більш безпечних місцях населених пунктів, а також в у приміщеннях, обладнаних окремими кімнатами зберігання, які забезпечать збереження поштових цінностей.

Також губернатор зобов'язав організувати охорону поштових відділень і листонош силами громадських формувань, особливо в період виплати та доставки пенсій та забезпечити своєчасне реагування з боку органів внутрішніх справ на позаштатні ситуації, а також прийняття інших можливих заходів, спрямованих на забезпечення захисту персоналу та поштових відділень.

Житомирському, Новоград-Волинському, Коростенському, Бердичівському міськвиконкомам рекомендовано забезпечити ліфтовими картками листонош, що обслуговують багатоповерхові будинки.

У Житомирській області налічується 588 поштових об'єктів Укрпошти і близько 4 тисяч співробітників (з них 2 тисячі - листоноші).
'У


В Україні з початку року зафіксовано 151 злочин, вчинений у відношенні об'єктів поштового зв'язку. Факти злочинних дій до працівників пошти мають місце і в Житомирській області.

Основна частина злочинних проявів припадає на сільську місцевість, де низька щільність населення, на кілька населених пунктів один дільничний інспектор міліції, відділення поштового зв'язку розташовані на значній відстані один від одного і від районних відділів міліції, а іноді і без телефонного зв'язку, листоноші щодня долають 17 -20 км по ділянках.

Керівництвом Житомирської дирекції «Укрпошта» постійно вживаються заходи для протидії можливим злочинам. Проводяться роботи по зміцненню стаціонарних об'єктів по периметру, відновлення та встановлення нових засобів охоронно-пожежної сигналізації, кнопок тривожної сигналізації. Листоноші забезпечені газовими балончиками і поясними сумками для зберігання готівки. Проводиться реорганізація підприємства при якій стаціонарні відділення зв'язку передаються на обслуговування пересувним відділенням зв'язку, які будуть здатні під охороною доставляти пошту, здійснювати виплати пенсій і надавати інші послуги в найвіддаленіших населених пунктах. Проте як свідчить статистика, дані заходи недостатньо ефективні, особливо в сільських та віддалених населених пунктах, а одночасне обладнання всіх об'єктів сучасними системами захисту чи постами фізичної охорони неможливо через обмежений фінансовий стан підприємства та віддаленості служб, здатних відреагувати на сигнали про небезпеку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!