Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині «заробітчани» з Харкова зарізали дільничного
 
19-05-2010, 18:45  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки / Відпочинок

На Житомирщині «заробітчани» з Харкова зарізали дільничного

 
Житомирська міліція затримала сім осіб, причетних до вбивства 25-річного дільничного інспектора з міста Коростеня.

За даними слідства, увечері 15 травня Сергій Березюк повертався додому і почув галас біля магазину, поряд з яким був розташована літній майданчик зі столиками для бажаючих відпочити.

Група чоловіків, досить сильно підігрітих алкоголем, вели себе досить агресивно і на зауваження дільничні не тільки не відреагували, а навпаки сприйняли войовниче.
'На

Компанія була знайома дільничному – чоловіки з Харківської області працювали на будівництві одного з підприємств міста і недалеко винаймали квартиру. Лише тиждень тому міліціонер заходив до них – сусіди скаржилися на занадто гучну музику і шум вночі.

Цього разу словесний діалог переріс в бійку. Березюк отримав сім ножових поранень, три з них проникаючі, у тому числі й у серці.

За даними МВС, семеро затриманих – жителі Харківської області, приїжджали до Коростеня на роботу за вахтовим методом. Двоє з них раніше вже судимі.

Щодо 22-річного молодика, який, за попередніми даними, наніс ножові поранення, порушено кримінальну справу за статтею «навмисне вбивство», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!