Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Єва Гринишина - «Міні-міс Житомир 2010»
 
6-06-2010, 10:39  Культура / Суспільство / ФОТОрепортажі / Відпочинок / Свято

Єва Гринишина - «Міні-міс Житомир 2010»

 
'Єва

8-річна житомирянка Єва Гринишина з легкістю обійшла своїх конкуренток і отримала право представляти нашу область на конкурсі «Міні міс Україна 2011».

'Єва

Але для того, щоб стати кращою, дівчинці довелося добряче потрудитися і проявити себе у всій красі. Що вона і зробила. Дефіле, презентація сукні-квітки, танець індіанки, а також фінальний вихід, під час якого всі конкурсантки в нарядах від модного дому «Весільна планета» підкорили глядачів своєю красою – все це результат тривалих тренувань.

'Єва

«- Я дуже задоволена собою! Відчуваю перемогу і тільки її», - перше, що сказала Єва в своєму інтерв'ю.

Переможниця також поділилася, що найскладнішим для неї було вибрати сукні та костюми для виступів, а от з дефіле проблем не було.

'Єва

«- Дефіле було для мене найлегшим, - згадує маленька міс. - Сидіти на дієтах мені теж не доводилося, так як з фігурою у мене все в порядку».

На відміну від дорослих конкурсів, де часто учасниці роблять один одному капості, щоб перевершити суперницю, маленькі красуні билися в чесній боротьбі:

'Єва

«- У нас ніхто не заздрив один одному, не псували сукні і не підпилювала підбори, - пояснює переможниця. - Ми з дівчатами дружно живемо».

Також Єва згадала про те, як вирішила взяти участь у конкурсі:

'Єва

«- Про конкурс батьки дізналися від маминої подруги, - розповідає Єва, - а коли розповіли про це мені, то я вирішила, що неодмінно буду брати участь в ньому. Я дуже хотіла цю корону, дуже боролася за неї».

А перемога ця стала цілком заслуженою:

'Єва

«- Із 17 членів журі 16 проголосували за Єву, - розповідає організатор конкурсу Ілона Пурлієва. - Я не очікувала такого, але своїм танцем східної цариці вона підкорила всіх».

'Єва

1-ою віце-міс стала Катя Безпрозванна. Крім цього вона отримала титул «Міс 20 хвилин», так як, на думку читачів, вона стала кращою. У SMS-голосуванні вона випередила Єву Гринишина майже на 100 голосів, тому від редакції та магазину канцелярії і подарунків «Чаплін» Катя отримала подарунок.

2-й віце-міс стала сама доросла учасниця конкурсу – 12-річна Ганна Камінська.

'Єва

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!