Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі в школі №7 виступлять Міка Ньютон, D.Lemma, Ваблячи і Юлія Нельсон
 
14-10-2009, 18:29  Культура

У Житомирі в школі №7 виступлять Міка Ньютон, D.Lemma, Ваблячи і Юлія Нельсон

 
'У

В середу 21 жовтня в Житомирську школу №7 приїдуть зірки українського шоу-бізнесу: Міка Ньютон, група D.Lemma, Ваблячи і Юлія Нельсон.

Як повідомили в школі відбудеться прес-конференція в рамках добродійного заходу «Зоряний тур по школах» спільно з популярними молодими виконавцями. Що крім того вчаться чекає безкоштовний концерт і автограф-сесія зірок.

У проекті можуть брати участь школи по всій Україні.

У школярів буде можливість позмагатися за право прийняти у себе в школі артистів. Двічі в місяць визначається школа, яку артисти відвідають наступного разу!

D.Lemma: « Для нас цей це для туру можливість познайомиться з нашими фанатами і слухачами ближче. Ми виконаємо для школярів наші кращі пісні і подаруємо їм відмінний настрій на весь навчальний рік»

Юлія Nelson.:«Это дуже цікавий експеримент для мене і моєї команди. Я думаю, що це буде неоцінимий досвід для нас всіх!»

Ваблячи: «Так склалося, що серед наших фанатів багато дітей, і вони не завжди можуть собі дозволити ходити на наші концерти. І ми всі разом вирішили влаштувати дітям свято і приділити їм свій час. Дійсно дуже хочеться, що б наша молодь отримала, якомога більше корисного досвіду із спілкування зі своїми улюбленими виконавцями!» - Ваблячи

Міка Ньютон: "Діти - найвдячніша публіка! Вони дуже щирі, з неймовірною енергетикою! У нас буде обмін позитивом - обіцяю".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!