Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Зібров підтримає концертами кандидата в мери Житомира Віктора Развадовського
 
5-10-2010, 22:58  Культура

Зібров підтримає концертами кандидата в мери Житомира Віктора Развадовського

 
Народний артист України Павло Зібров буде підтримувати своїми концертами кандидата на пост мера Житомира Віктора Развадовського.

Зібров підтримає концертами кандидата в мери Житомира Віктора Развадовського



- Звичайно буду, а кого ж мені підтримувати. Це перевірений чоловік. Він набрав перший раз на виборах до Верховної Ради 82%, а другий - 88%. Він увійшов до книги "Гіннеса Верховної Ради України" по першості голосів, - повідомив Павло Зібров.

За словами Павла Зіброва, його друг Віктор Развадовський вже вів з ним відповідні переговори з приводу підтримки його на місцевих виборах в Житомирі.

- Він зі мною говорив місяць тому. Ми з ним зустрічалися і говорили на цю тему, - сказав Павло Зібров.

Народний артист України також заявив, що заробляє достатню кількість грошей і при такому розкладі може собі дозволити вибирати за кого йому співати, а за кого ні, навіть за великі гроші. Павло Зібров згадав, що багато артистів по молодості і по дурості погоджуються виступати з концертами на підтримку неперевірених людей, а потім остаються без грошей і з зіпсованою репутацією.

Нагадаємо, що Віктор Развадовський двічі обирався депутатом Верховної Ради України. Перший раз народний артист України Павло Зібров відпрацював 15 концертів в Житомирській області, другий-20 концертів

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!