Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Виборчком відмовився реєструвати Шелудченко та Развадовського в кандидати на мера Житомира
 
9-10-2010, 11:48  Вибори 2010

Виборчком відмовився реєструвати Шелудченко та Развадовського в кандидати на мера Житомира

 
Житомирський міськвиборчком відмовився реєструвати Наталю Шелудченко та Михайла Развадовського в кандидати на пост мера Житомира.

'Виборчком



Як передали в Житомирському виборчкомі «у зв'язку з недостовірністю представлених документів».

Відмова голови виборчкому Олени Дикунець прийняти повторно документи з виправленнями до реєстрації викликала бурхливий протест у кандидатів та їх представників. І та, і інша сторона наполягали на законності своїх дій. Вирішити, чиє трактування Закону про вибори «правильніше» тепер має суд.

Тієї ж ночі в Королівський РВВС надійшла заява від кандидата Шелудченко та її представника про грубі порушення її конституційних прав, які можуть бути кваліфіковані за ст. 157 КК України (Перешкоджання у здійсненні права обирати і бути обраним). Покарання, передбачене цією статтею - обмеження волі на строк від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, "двійники" чинного мера Віри Шелудченко та кандидата в мери Віктора Развадовського подали документи для боротьби за мерське крісло в останній день реєстрації 6 жовтня.

Таким чином, на виборах мера в Житомирі за пост градоначальника будуть боротися 19 кандидатів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!