Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Лікар Комаровський: Приємно, що найкрасивішим став простий педіатр
 
21-02-2011, 14:03  Культура

Лікар Комаровський: Приємно, що найкрасивішим став простий педіатр

 
"Я відчуваю себе трохи" не в своїй тарілці ", перший раз смокінг одягав на зйомки рекламного ролика" Ранок на Інтері ". Для мене все, що відбувається сьогодні - велика несподіванка", - поділився найкрасивіший чоловік України за версією журналу Viva.

Лікар Комаровський: Приємно, що найкрасивішим став простий педіатр



"Дуже багато людей - номіновані артисти, телеведучі взяли участь в моєму проекті. У нашій країні, на жаль, материнство стало подвигом і моя задача поміняти ставлення майбутніх мам до народжуваності".

Він також зазначив, що самих-самих варто вибирати з простолюддя:

"Мені дуже б хотілося, щоб в нашій країні найкрасивіші люди не вибиралися виключно зі сфери шоу-бізнесу, щоб серед номінантів на наступний рік були вчителі, виховательки дитячих садків, лікарі, тобто ті, від кого залежить майбутнє нашої країни. Я всім щиро хочу побажати, щоб ми опинилися в країні, де не тільки вміють будувати стадіони, а й дитячі лікарні. Мені приємно, що Viva! змогла вийти за рамки формату і звернула увагу на дитячого лікаря ".

Нагадаємо, 19 лютого в Києві нагородили переможців номінації "Найкрасивіші люди України".

Переможцями конкурсу, який організував журнал Viva!, стали лікар-педіатр Євгеній Комаровський і співачка Вєра Брежнєва. Церемонію нагородження вели російський шоумен Іван Ургант і представник "Студії Квартал-95".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!