Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У центрі Житомира били в барабани і гриміли маракасами
 
2-05-2011, 00:07  Культура

У центрі Житомира били в барабани і гриміли маракасами

 
30 квітня в центрі Житомира, на розі вулиць Михайлівської та Лятошинського відбувся арт-моб «Єдині ритмом». Молоді люди за допомогою барабанів, маракасів, коробочок, бубнів, брязкалець і навіть саксофона «підривала ритмом серце міста».

У центрі Житомира били в барабани і гриміли маракасами



Всього арт-моб зібрав близько 30 активних учасників і пару десятків уболівальників-глядачів. Барабанщикам не завадив навіть дощ що почався - він тільки прискорив ритм барабанів під запальний східний танець.
Як повідомили організатори акції, «Єдині ритмом» - це неформальний відкритий творчий рух, основним напрямком якого є створення спонтанних масових інтерактивних перкусійних перфомансів. Мета таких арт-мобів: об'єднати молодь України та популяризувати перкусію, як спосіб дозвілля.

Цього ж дня, рівно о 17 годині сеанс групової гри на перкусії відбувся ще у восьми містах: Києві, Одесі, Херсоні Харкові, Донецьку, Вінниці, Сімферополі та Миколаєві.
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!