Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Молода художниця з Бердичева представила на виставці своє бачення героїв класичної літератури
 
15-10-2011, 02:26  Культура

Молода художниця з Бердичева представила на виставці своє бачення героїв класичної літератури

 
Бердичівська художня школа вже протягом багатьох років успішно вчить молодих талановитих бердичівлян премудрості поєднання фарб на полотні. Результат цієї довгої та кропіткої роботи видно неозброєним оком, адже багато її випускників є визнаними майстрами своєї справи. Протягом жовтня місяця в Музеї історії міста Бердичева буде проходити виставка робіт молодої художниці Оксани Яцюк.

'Молода



Оксана Яцюк вибрала для себе незвичайну стезю: її покликання не звичайні картини, а ілюстрації до книг відомих українських письменників. Втім, для неї це не тільки хобі, а й основна професія, оскільки працює художниця в одному з популярних столичних видавництв ілюстратором. Батько Оксани - директор Бердичівської художньої школи Микола Яцюк щиро радіє успіхам доньки і задоволений, що свою першу виставку (а це більше ста представлених ілюстрацій) вона проводить саме в своєму рідному місті.

Так що всі любителі живопису, які з яких-небудь причин не встигли відвідати нещодавно відкриту виставку, можуть зробити це до початку листопада - саме стільки молода художниця буде представляти свої чудові ілюстрації для бердичівської публіки. Сподіваємося, що цей ковток прекрасного трохи пожвавить цінителів мистецтва, які змушені стримувати свої культурні позиви, задовольняючись концертами місцевої самодіяльності
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!