Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Іноземна делегація відвідала знаменитий Бердичівський костел Святої Варвари
 
2-11-2011, 20:07  Культура

Іноземна делегація відвідала знаменитий Бердичівський костел Святої Варвари

 
В рамках урочистого відкриття пам'ятника Оноре де Бальзака, в місто Бердичів прибула офіційна делегація з батьківщини великого письменника - республіки Франція. Мер міста Бердичева Мазур Василь Костянтинович на правах господаря приймав почесних гостей, до числа яких приєднався і голова обласної ради Йосип Антонович Запаловський, який завжди щиро симпатизував Бердичеву, і був готовий у будь-який момент надати посильну допомогу або підтримати в таких важливих починаннях, як будівництво комплексу Оноре де Бальзака.

Іноземна делегація відвідала знаменитий Бердичівський костел Святої Варвари



Безпосередньо перед церемонією відкриття пам'ятника відомому французькому письменнику пан Мазур повів гостей на екскурсію у знаменитий Бердичівський костел Святої Варвари, де в далекому 1850 вінчався Оноре де Бальзак зі своєї судженою - Евеліною Ганською.

Разом з представником обласної державної адміністрації, Йосипом Антоновичем Запаловським, мер Бердичева поклав квіти до пам'ятної таблички великого французького класика, після чого члени іноземної делегації та працівники виконкому зробили декілька загальних фотографій на її фоні.

Закінчилося відвідування костелу Святої Варвари короткою екскурсією всередині святині, під час якої священнослужитель що виступив в ролі гіда, розповів про історію костелу та його зв'язок з життям Оноре де Бальзака.

Денис Заремський
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!