Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Театр ім. Саксаганського з Білої Церкви везе в Житомир 3 вистави
 
8-02-2012, 15:15  Культура

Театр ім. Саксаганського з Білої Церкви везе в Житомир 3 вистави

 
В Житомир в кінці лютого на гастролі приїжджає Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Саксаганського з Білої Церкви.

Театр ім. Саксаганського з Білої Церкви везе в Житомир 3 вистави



За словами представників театру всі спектаклі «свіжі» - прем'єри відбулися в 2010-2011 роках.

29 лютого: «Історія коня» - музична драм із серії російської класики в постановці М.Розовського за повістю Л. Толстого «Холстомер», російською мовою як в оригіналі.

1 березня: «Самотня леді» Ігоря Афанасьєва - сучасна лірична комедія про людські відносини, також російською мовою.

2 березня: комедія з піснями і танцями «За 2 зайцями» в постановці В'ячеслава Стасенка. У виставі беруть участь понад 40 акторів, включаючи балет.

- Це не кіноверсія, це наше бачення і Проня Прокопівна тут сучасна, вона женеться за модою і гламуром. Вистава йде близько 3 годин, - заявив режисер спектаклю В'ячеслав Стасенко.

Всі спектаклі буду поставлені в Житомирській філармонії. Представники театру ім. Саксаганського, заявили, що гастролі будуть проходити у філармонії в зв'язку з тим, що у Житомирського театру дуже щільний графік він не зміг знайти місце для гастролерів.

Квитки вже продаються в касі театру, ціни від 30 до 70 гривень. Початок вистав традиційно в 19:00.

Театр ім. Саксаганського вже неодноразово бував в Житомирі. В минулому році житомиряни взяли «на ура» їх «Занадто одруженого таксиста». Також театр привозив «Сільвію» і «Кайдашеву сім'ю».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!