Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Розповідайте про своє місто за допомогою сайтів в мережі Інтернет
 
11-03-2012, 07:41  Культура

Розповідайте про своє місто за допомогою сайтів в мережі Інтернет

 
Досить цікавий спосіб розповісти про важливі події в житті свого міста використовують мешканці Новозибкова. Вони дружньо додають отзывы о местах города Новозыбков на сайте novozybkov.tulp.ru, думаю, їх прикладом може скористатися кожен з нас.

Розповідайте про своє місто за допомогою сайтів в мережі Інтернет



У кожної щасливої людини є своє улюблене місто. Найчастіше улюбленим містом, селищем, краєм є те місце, де людина народилася або провела багато часу, де пройшло дитинство людини, адже саме з дитинством, якщо воно, звичайно ж, не було важким, у більшості людей виникають самі найкращі спогади. Скільки б не було років людині, вона завжди пам'ятає якісь моменти зі свого дитинства, а разом з ними і місця, де вони відбувалися, тобто в улюбленому місці. Причому цьому місцю зовсім не обов'язково бути столицею або містом-мільйонером. Воно може бути тихим, закинутим містечком і в той же час бути самим улюбленим місцем, так як з ним пов'язано багато приємних вражень. У кожного любов до міста проявляється по-різному. Наприклад, поети складають вірші про улюблене місто, композитори пишуть музику, художники малюють картини, тим самим прославляючи місто і увіковічуючи пам'ять про нього на багато років.

Але не всі являються людьми мистецтва, і не обов’язково чекати моменту, коли вистанете відомими чи відкриєте в собі якийсь надзвичайний талант. Місце, в якому ви живете, не важливо де це – в селі, селищі, невеличкому містечку чи столиці, можна зробити загальновідомим вже сьогодні. Новітні технології, серед яких досить популярний і широко застосовуваний Інтернет, дозволяють доносити будь-яку цікаву і корисну, на ваш погляд, інформацію, до великої кількості людей.

У наш час, скориставшись системою пошуку в Інтернеті, можна знайти багато цікавої інформації про будь-який населений пункт нашої країни. Зазвичай, таку інформацію додають всі бажаючі – люди що проживають в певному місці, люблять його, пишаються історією свого села або міста, бажають поділитися інформацією про його чудові місця. Створюючи сайти, на яких публікуються розповіді, фотографії, історичні довідки, та багато іншого корисного матеріалу, жителі мальовничих сіл і містечок нашої країни, роблять дуже корисну справу. Адже вони ен тільки висловлюють свої думки і почуття, а й допомагають туристам і мандрівникам, підібрати місце, в яке варто поїхати під час подорожі. Якщо ви живете в унікальному, на ваш погляд, місці, розкажіть про нього всьому світові.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!