Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Москва очима туристів
 
6-04-2012, 13:38  Культура

Москва очима туристів

 
Що варто подивитися в Москві в першу чергу - поради туристам

'Москва



Що подивитися в Москві - це питання виникає у багатьох, хто вперше і не вперше приїжджає в Москву. Як правило, про основні визначні пам'ятки Москви, серед яких: Кремль, Червона площа, храм Василя Блаженного, храм Христа Спасителя або Третьяковська галерея - знаю все. І всі розуміють, що в древньому місті з багатомільйонним населенням, в столиці Росії напевно є незліченна кількість об'єктів, які можуть бути цікаві туристу. Можна вирушити на прогулянку по місту самому, або замовити индивидуальные экскурсии в Москве
Так що ж порадити подивитися в Москві людині, яка вже побачила усі першорядні, відомі пам'ятки міста? Звичайно ж, все залежить від особистих уподобань та інтересів. Одне можна сказати з упевненістю: які б не були ваші запити, Москва напевно їх задовольнить, адже за багатовікову історію це місто накопичило незліченні архітектурні, історичні та культурні скарби.

У Москві безліч цікавих місць, пам'ятники православної архітектури, безліч незвичайних будівель оригінальної архітектури, різноманітні пам'ятники, і прекрасні місця для прогулянок і відпочинку, музеї, театри - і це лише неповний список.

Для того, щоб полегшити завдання гостям столиці, які не дуже добре знають місто, можна запропонувати кілька простих, але дуже насичених маршрутів. Наприклад, якщо вийти на Манежній площі, то ви відразу ж опинитеся в серці Москви, де зосереджені найбільші знамениті туристичні об'єкти. По-перше, сама площа з манежем, по-друге - пам'ятник Георгію Жукову, і Державний історичний музей, ну і два шляхи, по яких можна податися на огляд міста: територія Кремля і Червона площа або прогулянка через Олександрівський сад до храму Христа Спасителя, і далі по Патріаршому мосту на набережну Москви-ріки.

Відносно недалеко від центру міста розташовуються знамениті московські садиби Коломенське і Царицино, які не тільки прекрасно пристосовані для відпочинку, але й становлять великий інтерес з архітектурної й історичної точки зору.

Взагалі, на питання "що подивитися в Москві" можна відповідати дуже довго. Одними з перших на розум приходять музеї, причому, крім прославлених в місті існує велика кількість нових галерей, виставкових залів, музеїв, які представляють інтерес не тільки для поціновувачів мистецтва, але й для недосвідчених відвідувачів. Серед таких об'єктів можна назвати музей ретро-автомобілів на Рогожському валу, музей Сучасного мистецтва, музей Булгакова "Погана квартира" та багато інших.

В ряду найцінніших пам'яток стоять монастирі Москви - стародавні пам'ятники християнської культури, переживають у наші дні своє друге народження. Особливо мальовничі Новодівочий і Донський монастирі, їх можна порекомендувати для обов'язкового відвідування всім.


Все, что прошло, прошлое. Гораций

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!