Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Лев Лещенко виступатиме в Житомирі безкоштовно!!!
 
Голосування   Ваше ставлення!
 
Як ви ставитеся до введення «комендантської години" для неповнолітніх?
Всього проголосувало: 1

 
5-12-2009, 12:46  Культура / Суспільство

Лев Лещенко виступатиме в Житомирі безкоштовно!!!

 
У Житомирі з нагоди святкування 65-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні очікується приїзд легендарного виконавця пісні «День Перемоги» Льва Лещенко.
'Лев

Як стало відомо, з травня 2009 року він відправився в тур по всій Україні з благодійним міжнародним фестивалем «Мелодії друзів» з метрами естради з різних країн колишнього Союзу.

У найближчі дні, з 12 по 17 грудня, концерти за участю Льва Лещенка, Лайми Вайкуле, ансамблю «Сябри», Іраклія Парцхілава, Миколи Гнатюка, Іона Суручану і ведучою Ольгою Сумською пройдуть в Житомирі, Хмельницькому, Луцьку, Чернівцях та Вінниці.
'Лев

«Мелодії друзів» вже почули у Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Одесі, Миколаєві, Кривому Розі, Полтаві.

У фестивалі взяли участь: Микола Гнатюк, Надія Крутова-Шестак, Іво Бобул, Наталя Бучинська, квартет «Гетьман», Олег Газманов, Лайма Вайкуле, Тамара Гвердцителі, білоруські «Пісняри», Анне Вескі, Сосо Павліашвілі, Олександр Маршал, Володимир Винокур.

«Я звернувся до своїх друзів-артистів, оскільки розумів: програма - не комерційна, а дуже витратна, і ті, хто був вільний від своїх концертів, з радістю погодилися», - говорить Лещенко.
'Лев

На підтримку ідеї вшанування ветеранів війни всі артисти виступають без гонорарів.


Бердичівський анекдот:


По статистике 20% подчиненных называют между собой своего начальника по имени, 10% по имени и отчеству, остальные просто наш мудак".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!