Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Свято наближається!!!
 
Голосування   Ви та наша столиця!
 
Як часто ви буваєте в Києві?
Всього проголосувало: 5

 
5-12-2009, 15:06  Культура / Суспільство

Свято наближається!!!

 
'Свято

У житомирян вже новорічний настрій. На календарі лише 2 грудня, а на Житньому ринку Житомира повнісінько ялинкових прикрас, гірлянд, вогників та всіляких новорічних «штучок».

'Свято

Продавці кажуть, попит є, але поки що невеликий - люди поки в основному придивляються до барвистого товару. Купують, якщо в гаманці завалялася десятка-інша.

'Свято

Бувалі продавці, які торгують новорічним асортиментом не один рік і знать, «що до чого» запевняють, що справжній ажіотаж буде, тільки трохи пізніше, десь після 10 грудня. Саме тоді й вибір буде більше, і покупців додасться.

'Свято

Як зізнаються самі ж продавці, «поклавши руку на серце», що справжні скляні ялинкові іграшки в Житомирі продаються тільки в Торговому центрі - ну, може, ще в одному чи двох місцях.

'Свято

Коштують вони від 15 гривень за штуку. На ринку - в основному китайські прикраси з пластику. «…всё что не делается - делается в Китае…»

'Свято

Природно, найбільш популярним персонажем в передноворічному сезоні 2009 року став тигр, адже 2010 рік - рік Тигра. Наше йому шанування. У продажу - іграшки, прикраси,новорічні костюми, Снігуроньки, що співають, ну і – тигри.

'Свято

Багато хто з покупців придивляється до ялинок: мовляв один раз купив - і на все життя. Ну, майже…

'Свято

Штучні ялинки коштують від 60 до 320 гривень залежно від розміру і якості матеріалу. А новорічні прикраси коштують від 20 до 36 гривень. Багато прикрас продавці виготовляють самі.

'Свято

Кулі поки теж беруть неохоче... Та найбільше серед прикрас користуються попитом симпатичні тигренята. Все ж таки йде рік Тигра!

'Свято

На полицях багатьох магазинів та кіосків теж новорічний асортимент… Багато хто підходить до роботи творчо та з гумором…

'Свято

Батькам майбутніх казкових героїв є над чим поміркувати та добряче попрацювати… У тканинних магазинах почався попит на фатин - його беруть для шиття новорічних костюмів сніжинок, Принцес та Фей…

'Свято


Бердичівський анекдот:


Женщине достаточно одного мужчины, чтобы понять всех мужчин.
Мужчина может знать всех женщин и не понимать ни одной…

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!