Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Всесвітньо відомий український тенор виступить в ЖИТОМИРІ!!!
 
21-12-2009, 12:20  Культура / Суспільство / Відпочинок

Всесвітньо відомий український тенор виступить в ЖИТОМИРІ!!!

 
22 грудня в Житомирі виступить український тенор - Володимир Гришко.

Завтра, 22 грудня, в Житомирі на сцені обласного театру ім. І. Кочерги, виступить всесвітньо відомий український тенор - Володимир Гришко.
'Всесвітньо

Як стало відомо, Маестро прибуде в Житомир в рамках Всеукраїнського туру «Об'єднаємо Україну». Гришко представить на суд глядачів свою нову програму «Шедеври світових хітів».

Володимир Гришко виступав на сценах Національної опери України та Львівської опери, «Арени ді Верона» у Франкфурті, Канадської оперної кампанії в Торонто і Монреалі, Нью-Орлеанської опери, Празької Національної опери, «Опера де Бастилії» в Парижі, Маріїнської опери в Санкт - Петербурзі, «Нью-Йорк Сіті Опера», Мічиганського оперного театру, Houston «Гранд-Опера», Цінцінадської опери, Вашингтонського оперного театру, Сан-Франциско опера, Королівської опери Бельгії, театру «Сан-Карлос» у Лісабоні, Національної опери у Фінляндії .

У репертуарі співака близько 30 партій світової класики, російські, українські, італійські пісні та романси.

Ця програма «Шедеври світових хітів» призначена для широкого кола глядацької аудиторії - від малого до великого. У ній прозвучать найпопулярніші твори вітчизняної та зарубіжної музики.

За словами самого Гришка, у програмі поєднуються класичні шедеври і сучасне звучання.
'Всесвітньо

Разом з Володимиром Гришком на сцені виступлять молоді українські таланти - Ростислав Кушина-Лопатинський (м.Моршин), Віктор Андрейченко (м.Київ), Світлана Кочанас (м.Одеса) і актори Театру на ходулях (м. Євпаторія).

Початок концерту о 19 годині.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!