Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Новорічний сімейне свято «Містечко розваг» - в Житомирі!!!
 
29-12-2009, 17:36  Культура / Суспільство / Відпочинок

Новорічний сімейне свято «Містечко розваг» - в Житомирі!!!

 
У неділю, 27 грудня, в Житомирі на площі С.П. Корольова відбулося новорічне сімейне свято «Містечко розваг «Наш Житомир».

Як повідомили, організаторами свята виступили Житомирський міський благодійний фонд Михайла Заславського та Громадська організація «Наш Житомир».
'Новорічний

З 13:30 площа Корольова «наповнилася» позитивними емоціями та веселим дитячим сміхом. Казкові герої та клоуни розважали гостей. А ще кожен з присутніх міг безкоштовно сфотографуватися, пограти в дартс, спробувати себе у безкоштовному майстер-класі з танців, а також взяти участь у багатьох конкурсах та отримати подарунки - м'які іграшки.
'Новорічний

Ведучим свята став всім відомий дядько Вадим.

З 15 годин почалася концертна програма. Глядачів чекали виступи істинно житомирських груп і виконавців: «Древляни», «Check It!», Брейкеров «All in One», а також Олександра Воєвуцького.
'Новорічний

Примітно, що Олександр виступив для рідної житомирської публіки у свій День народження. А отримавши на сцені величезний букет, був приємно здивований, оскільки не був попереджений про це заздалегідь.

Протягом концертної програми працювала новорічна лотерея. Кожен, хто написав привітання Житомиру з Новим роком, міг виграти великі м'які іграшки, а також 2 головних подарунка - новорічні ялинки з повним набором прикрас. Переможницями стали 12-річна Валентина Кулик і 8-річна Катерина Дрозд.
'Новорічний

Мама Каті, Оксана Дрозд: «Сьогодні я виграла велику м'яку іграшку, а моя донька отримала головний подарунок - прикрашену ялинку, ще й, як кажуть, з доставкою додому. Звичайно ж, дуже задоволені - так пощастило перший раз. Емоції переповнюють, всю нашу сім'ю. Ми просто в захваті. Спасибі величезне всім організаторам за справжню новорічну казку!»
'Новорічний

Перед глядачами виступив і засновник Житомирського благодійного фонду, завдяки якому і відбулося свято, Михайло Віталійович Заславський:

«У Житомира визначне минуле та славне майбутнє. Перед Новим роком всі ми сподіваємося на краще життя. Я бажаю кожному житомирянину та всьому місту щастя, процвітання та удачі! З Новим роком!»

'Новорічний

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!