Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У художньому салоні відкрилася виставка картин Юрія Комишного!!!
 
11-01-2010, 10:17  Культура / Суспільство / Відпочинок

У художньому салоні відкрилася виставка картин Юрія Комишного!!!

 
'У

Багато житомиряни у святкові дні подивилися виставку, приурочену 30-річчю обласного відділення Спілки художників України. Експозиція розгорнута в Художньому салоні.
'У

Різножанрові полотна, притаманна кожному художнику творча манера, майстерність і самобутність техніки виконання продовжують вражати шанувальників художнього мистецтва. Зокрема, привертає увагу унікальна картина заслуженого художника України Юрія Комишного. Якщо висловитись точніше, то це композиція з п'яти робіт, обрамлена великий рамою, яку також сміливо можна назвати витвором мистецтва.
'У

Як зазначив художник, раму він робив півтора місяця, а над самою композицією працював майже рік. Кожна з п'яти робіт має окрему назву, проте центральна картина композиції, яка колись вразила письменницьку душу, носить назву "Стежками Юрка Гудзя". Художник віддав роботі над нею дев'ять років. Художня композиція, що є творчим творінням художника, присвячена пам'яті талановитого письменника, друга і земляка.
'У

«Ця картина - земний шлях цього письменника і просто чудової людини. Це дороги, по яких він ходив і які йому доводилося прокладати на своєму тернистому творчому шляху; це яблуня біля його батьківської хати; це будинок, який він трепетно любив до останньої хвилини життя, і наше повсякденне життя, про яке він писав у своїх творах», - розповідає Юрій Комишний.
'У

До речі, з нагоди 30-річного ювілею Житомирського обласного відділення Спілки художників України, Юрія Комишного нагороджено Почесною відзнакою "За заслуги перед містом" ІІІ ступеня.

'У

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!