Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На 8 гектарах регіону відтворять незайману природу Полісся!!!
 
16-01-2010, 13:43  Культура / Суспільство / Влада / Наука

На 8 гектарах регіону відтворять незайману природу Полісся!!!

 
'На

Еколого-просвітницький центр незабаром з'явиться в Житомирській області на території базового розсадника державного підприємства «Житомирське лісове господарство».

Про це повідомила прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства. Вже вибрано проект, і найближчим часом розпочнуться будівельні роботи.

На 8 гектарах землі розмістяться різні об'єкти. Серед них - музейний комплекс, де будуть зібрані різноманітні матеріали, які стосуються флори та фауни Поліського краю; історія розвитку лісового господарства регіону, визначні постаті галузі, інформація про представників рослинного і тваринного світу Полісся.
'На

Так як життя поліщуків здавна нерозривно пов'язана з лісом, то знайде своє місце у вищезгаданому комплексі і музей культури та побуту населення нашого краю.

Гості еколого-просвітницького центру матимуть можливість пройти екологічними стежками, побувати біля вольєрів з дикими тваринами і птахами. Тут же будуть облаштовані і місця для відпочинку.

Родзинкою центру має стати арборетум - колекція живих дерев та кущів під відкритим небом. Дослідна насіннєва база інтродуцентів (новий для даного регіону організм) деревних і чагарникових порід, посівне відділення та архівно-маточні плантації хвойних і листяних зразків - більше 300 видів декоративних та лісових порід різного географічного походження будуть представлені до уваги відвідувачів.

'На

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!