Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі відбулося засідання колегії обласного управління лісового та мисливського господарства.
 
5-02-2010, 18:40  Влада

В Житомирі відбулося засідання колегії обласного управління лісового та мисливського господарства.

 
В Житомирі відбулося засідання колегії обласного управління лісового та мисливського господарства.


В Житомирі відбулося засідання колегії обласного управління лісового та мисливського господарства.

4 лютого у Житомирі відбулось розширене засідання колегії обласного управління лісового та мисливського господарства. Участь у засіданні взяли: голова Державного Комітету лісового господарства України М.Тимошенко, голова облдержадміністрації Ю.Забела, голова облради В.Француз, заступник голови облдержадміністрації М.Дейсан.


Було розглянуто завдання щодо виконання державної програми «Ліси України» на 2010-2015 роки» та підбито підсумки роботи підприємств управління за 2009 р.. Зазначено: за останні 4 роки підприємствами управління створено 5,7 тис. га нових лісів, загальні обсяги відтворення лісів за 2009 р. склали 6131 га, з них 1627 га нових лісів. Для подальшого нарощування обсягів відтворення лісів у поточному році підприємства у повному обсязі забезпечені садивним матеріалом . У 2010 р. необхідно виконати заходи з відтворення лісів на площі 6000 га, здійснити лісорозведення на площі 500 га, виростити 35 млн. шт. садивного матеріалу. Веденням мисливського господарства станом на 01.01.2010 займаються 56 користувачів мисливських угідь, загальна площа яких складає 1 млн. 618 тис. га.; на площі 585 тис. га ведуть господарство 18 державних підприємств, підпорядкованих управлінню. У минулому році, на виконання рішення сесії облради започатковано впорядкування і контроль над використанням недеревної продукції лісу. До місцевих бюджетів області було сплачено 214 тис. грн. зборів. За січень-грудень 2009 р. обсяг реалізованої продукції склав 448,7 млн. грн. і зріс порівняно з минулим роком на 1,3 % (5,6 млн. грн.). Обговорено проблемні питання діяльності лісової галузі та шляхи їх вирішення. За результатами засідання колегії прийнято відповідні рішення.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!