Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » І ще раз про лимон
 
1-03-2011, 23:35  Медицина

І ще раз про лимон

 
Лимон завжди був символом розкоші і здоров'я. Східна медицина вважає лимон одним з найкращих і унікальних лікарських засобів, тому рекомендує з'їдати по одному плоду щодня.

І ще раз про лимон



У лимоні міститься дуже багато вітаміну С. У свою чергу цей вітамін захищає клітини організму від дії вільних радикалів, а також сприяє розщепленню холестерину. Вітамін С має безпосередній вплив на утворення колагену, який, до речі, є зміцнюючим матеріалом для клітин судин, кісткової тканини і шкіри, прискорює загоєння ран.

Лимонна м'якоть містить ще одні корисні речовини - пектини. Вони сприяють виведенню «поганого» холестерину і токсичних речовин, що сприяє захисту від онкологічних захворювань, а також недуг, пов'язаних з порушенням в роботі серця і судин.

Інформація, що міститься у плодах кислота поліпшує травлення, а також має виражену антимікробну дію.

Купуючи лимон, намагайтеся вибирати плоди з олійною хорошою шкіркою, при цьому вони повинні бути важкими для свого розміру. Саме такі плоди будуть самими соковитими і міститимуть мінімальну кількість кісточок. Крім цього намагайтеся брати лимони насиченого жовтого кольору, але тільки ті, які не будуть надто жорсткими на дотик. Щоб лимони як можна довше зберігали свою соковитість, зберігайте їх у воді.

Будь-хто може з легкістю перевірити дивовижні властивості лимона на собі. Якщо вам вранці тяжко прокидатися, приготуйте для себе особливий напій, який подарує вам приплив бадьорості. Для нього вам знадобиться всього лише половина склянки свіжого соку лимона, який необхідно розбавити водою. Цей напій бадьорості необхідно випити відразу ж після пробудження приблизно за півгодини до сніданку. Лимонний сік сприяє утворенню речовин, необхідних для роботи мозку

За матеріалами gen.su

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!