Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Складено рецепт "супер-коктейлю" з 13 фруктів, в якому в 30 разів більше вітаміну С, ніж в апельсиновому соку
 
29-05-2011, 20:07  Медицина

Складено рецепт "супер-коктейлю" з 13 фруктів, в якому в 30 разів більше вітаміну С, ніж в апельсиновому соку

 
Вчені розробили коктейль з семи фруктових соків, який зміцнює здоров'я, знижує ризик серцевих захворювань та інсульту, крім того, має відмінний смак.

Складено рецепт "супер-коктейлю" з 13 фруктів, в якому в 30 разів більше вітаміну С, ніж в апельсиновому соку



До складу нового "супер-коктейлю" увійшли яблука, виноград, ягоди чорниці та суниці. Проте в ньому присутні й екзотичні інгредієнти: брусниця і ацероли, які мають у 30 разів більше вітаміну С, ніж апельсиновий сік. Ще одним складовим нового коктейлю є пюре чорноплідної горобини або аронії, яка одного разу була названа найкориснішою ягодою в світі.

Попередні дослідження показали, що поліфеноли, що містяться у фруктах, захищають серце і допомагають запобігти засміченню артерій. Вчені стверджують, що новий коктейль складається з найкориснішої і найбільш смачної комбінації фруктових соків.

Корисні властивості нового коктейлю були випробувані на 80 добровольцях. Дослідники виявили, що після вживання фруктової суміші, стінки артерій серця розслаблялися. Дослідники стверджують, що завдяки цьому збільшується приплив крові до серця, що дозволяє йому отримувати корисні живильні речовини і кисень.

Трейсі Паркер з pitish Heart Foundation заявила: "Дане дослідження в черговий раз довело, що вживання фруктів і овочів рекомендується для нас з точки зору скорочення ризиків, пов'язаних із захворюваннями серця".
Фото з сайту static2.aif.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!