Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чорниця - сильна зброя в боротьбі з ожирінням
 
4-05-2011, 00:31  Суспільство

Чорниця - сильна зброя в боротьбі з ожирінням

 
Вчені виявили, що чорниця може руйнувати існуючі жирові клітини і навіть запобігає формуванню нових, що робить її потужною зброєю в боротьбі проти ожиріння.

0




Раніше вченим вдалося довести, що чорниця також допомагає боротися з захворюваннями серця та цукровим діабетом, оскільки вона містить високий рівень поліфенолів (група хімічних речовин з потенційною користю для здоров'я).

Тести показали, що поліфеноли можуть допомогти скоротити кількість жирових клітин на 27% -73% залежно від дози.

У ході наукового експерименту дослідники використовували зразки тканин, узятих у мишей, щоб перевірити, який вплив чинять поліфеноли, що містяться в чорниці, на жирові клітини. Результати, які були представлені на зустрічі Experimental Biology 2011, показали, що вживання значної кількості чорниці сприяло зменшенню вмісту ліпідів у тканинах мишей на 73%, і навіть при самій низькій кількості вживання ягід вміст ліпідів зменшувалася на 27%.

Дослідники планують проводити подальші експерименти, щоб з'ясувати, який вплив поліфеноли, що містяться в чорниці, роблять на організм людини і чи мають вони якісь побічні ефекти. Дослідники сподіваються, що чорниця також допоможе людині позбутися від зайвих жирових клітин.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!