Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як пошити противірусну маску своїми руками
 
8-11-2009, 17:37  Медицина

Як пошити противірусну маску своїми руками

 
Що знадобиться для пошиття маски?

Треба взяти 4 відрізка марлі розміром 14х7 см і 2 довгих відрізка бинта приблизно 60-70х5 см (для зав'язок). Також необхідні голка і нитка. Якщо марлі в аптеці не виявилося, то можна замінити її бинтом, складеним вчетверо. Можна виготовити пов'язку і зі звичайної чистої бавовняної тканини.

Як пошити пов'язку?
Крок 1. Дві довгих смужки марлі скрутити в трубочки і прошити по всій довжині.

'Як

Крок 2. Обшити по периметру великі шматки марлі, складені у 4 шари, підвернути краю майбутньої пов'язки всередину і ще раз прошити.

'Як

Крок 3. По верхньому і нижньому краю пришити зав'язки.

'Як

Крок 4. Приміряйте пов'язку: вона повинна закривати рот і ніс.

'Як

Як носити пов'язку?

Зав'язувати щільно, але не дуже туго, щоб не розболілася голова. Лікарі рекомендують міняти маску 3-4 рази на день, а якщо робота пов'язана зі спілкуванням з людьми або ви постійно перебуваєте в місцях масового скупчення людей, то пов'язку потрібно міняти раз на 2-4 години.

Одягати пов'язку потрібно тільки в приміщенні чи транспорті, а також у людних місцях. Носити маску на вулиці не потрібно. Навпаки, слід дихати свіжим повітрям.

Викидати марлеві пов'язки не потрібно. Їх можна просто перепрати господарським милом, просушити на батареї і використовувати повторно.

Джерело: dozor.kharkov.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!