Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська мерія розірвала договір з недобросовісними перевізниками
 
18-09-2016, 20:18  Господарство

Житомирська мерія розірвала договір з недобросовісними перевізниками

 
Житомирська мерія розірвала договір з недобросовісними перевізниками

Управління транспорту і зв'язку Житомирської міської ради в односторонньому порядку розірвало угоди з двома перевізниками, які обслуговують маршрути 2 і 26, 3 і 50.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті житомирської мерії.

«Працівники управління постійно проводять як планові, так і позапланові перевірки маршруток. Найчастіше порушуються графіки руху, санітарні або технічні норми. Автобуси за маршрутом №50 взагалі не їздять. Сьогодні на маршрути 2 і 26 складено 17 актів про порушення, на маршрути 3 і 50 - 6 актів, тому ми маємо всі підстави розірвати угоди », - коментує начальник управління транспорту і зв'язку міськради Вікторія Климчук-Побережник.

«Даний крок є крайнім, але вимушеним заходом. Я неодноразово підкреслював, що перевізники зобов'язані виконувати договірні умови і надавати максимально якісний сервіс житомирянам. Сподіваюся, що всі перевізники в місті серйозніше ставитимуться до своїх обов'язків », - зазначає заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Зараз управління транспорту приймає пропозиції від перевізників, які готові сумлінно працювати на тимчасових угодах до моменту проведення конкурсу на визначення постійного перевізника.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!