Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як розслабитися після роботи?
 
5-08-2011, 20:50  Медицина

Як розслабитися після роботи?

 
Велике значення після роботи має розслаблення і позбавлення від негативних думок. Це також важливо для тих, хто після важкого робочого періоду залишив всі сили на роботі і збирається у відпустку. А попереду ще чекає довгий переїзд до моря.

Як розслабитися після роботи?



Для цієї пози не треба докладати якихось зусиль, головне бажання розслабитися. Для цього необхідно лягти на будь-яку тверду поверхню, можна і на підлогу. Під голову необхідно підкласти подушку або лягти спиною на валик з ковдри - головне щоб на підлозі залишився таз, а руки розташовувалися з боків.

Внутрішнім поглядом необхідно переглянути все тіло від кінчиків пальців до м'язів на обличчі. Після того, як розслабилися, можна сконцентруватися на диханні. Його слід зробити рівним і м'яким. Коли дихання заспокоїться і стане нечутним, значить ви досягли максимального рівня розслаблення.

У цей момент організм переходить на оптимальний режим існування, що потребуватиме від вас додаткової енергії. Протягом 10-15 хвилин полежіть спокійно. Після того як втома піде, настане ясність думок і спокій. Після цього без стресів та нервів відправляйтеся у відпустку.

Джерело: doctor-prof.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!