Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Інгредієнти зубної пасти викликають нудоту та печію
 
10-08-2011, 22:24  Медицина

Інгредієнти зубної пасти викликають нудоту та печію

 
Сьогодні чищення зубів стала для нас нормою, і ми не замислюємося про можливу шкоду цієї процедури. Однак вона є, тому що ми рідко звертаємо увагу на склад пасти. Адже деякі з інгредієнтів зубної пасти можуть виявитися дуже і дуже небезпечними. Отже, пропонуємо вашій увазі Топ-10 найбільш небезпечних інгредієнтів зубної пасти, пише denis_balin.

Інгредієнти зубної пасти викликають нудоту та печію



Ментол надає пасті свіжість. Без ментолу зубна паста мала б смак інгредієнтів. Однак надлишок ментолу може привести до проблем з серцем і судинами.


Сахарин надає зубній пасті солодкуватий смак. Однак ще в 1972 році поступила пропозиція заборонити його використання в засобах гігієни, тому що він псує зуби. Проте його використовують і сьогодні.


Діоксид титану є необхідним у виготовленні білої фарби. Завдяки йому ваші зуби помітно вибілюються. Але мало хто знає, що велика кількість діоксиду титану негативно впливає на імунну систему організму.


Зазвичай крейда також використовується для відбілювання зубів, більше того, вважається, що вона зміцнює зуби, але на практиці з'ясовується, що крейда може послужити причиною кровотечі ясен. Спеціально для людей з кровотечею ясен випускають спеціальну зубну пасту з повною або частковою відсутністю цього інгредієнта. І «О ДИВО!» Вона допомагає.


Гліцерин і пропілен гліколь позбавляють пасту від сухості. Теоретично вони зовсім не токсичні, але у великих дозах викликають нудоту.


Парафін також використовують для додання пасті блиску і м'якості. Але, мало хто замислюється про те, що він не їстівний. При попаданні в організм парафін викликає болі в животі, а також найсильніші запори.


М'ятна олія використовується головним чином для свіжості. Правда нерідко використовують її замінники, що теж шкодить організму. Потрапляючи в організм, цей інгредієнт призводить до печії та уповільнення пульсу.


Деякі виробники скуповують дешеві водорості, які можуть містити токсичні речовини. Все це, потрапляючи в порожнину рота, може викликати утворення ранок.


Формальдегід призводить до того, що паста піниться. Але, потрапляючи в організм, ця «добавка» викликає запалення внутрішніх органів. Ця речовина є обов'язковим інгредієнтом у всіх зубних пастах. ЇЇ головна функція - знищення бактерій у ротовій порожнині. Але мало хто знає, що їх потрапляння в організм у великій кількості, може призвести до трагічних наслідків.



За матеріалами UAINFO

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!