Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Знеболюючі небезпечні для здоров'я
 
29-09-2011, 22:08  Медицина

Знеболюючі небезпечні для здоров'я

 
"Від шаленого потоку інформації та її аналізу, якого від нас вимагає сучасне життя, мозок виходить з ладу. За ним здають інші внутрішні органи і системи, так як він регулює роботу всього організму. Хоча звичайно бувають випадки, коли хвороби в голові є вторинними. Наприклад, відмирають якісь ділянки мозку через тромбоз судин. Словом, щоб завчасно не постаріти, фільтруйте інформацію і навантаження на мозок. Особливо це стосується тих, кому за 40. Тому що після 40 років гинуть 2 відсотки клітин мозку ", - каже лікар.

Чим більше пити знеболюючих, тим частіше буде боліти голова. До ліків від головного болю легко звикнути. Пізніше доведеться лікувати вже не мігрень, а залежність від ліків.

Тетяна Майкова переконана, що мігрень нічим не відрізняється від інших видів головного болю. Її причиною є передусім перевтома мозку з дефіцитом енергії. Це неправильний спосіб життя, великі навантаження, дисфункція імунної та гормональної систем, пише gazeta.ua.

"Мігрень вивчали протягом багатьох століть. Люди розуміли, що є така проблема, але не вміли її пояснити. Дивувалися навіть, як може боліти кістка. Про мігрені писав Булгаков, Ніцше, Фрейд, Юлій Цезар. У 1988 головною причиною мігрені назвали судинні недуги . Багато лікарів до цих пір дотримуються цієї думки. Але це не так. За багато років роботи, ми виявили, що у багатьох людей напади мігрені відбуваються без участі судин ".
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!