Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Квіти, які перемагають мігрень
 
25-04-2011, 23:11  Суспільство

Квіти, які перемагають мігрень

 
Мігрені мучили жінок з незапам'ятних часів, і на що тільки не були готові дами, щоб позбутися від пульсуючого головного болю. Втім, при всій готовності, красуні вважали за краще лікуватися красивими засобами. Народна медицина наказує виганяти мігрень мелісою, лавандою, первоцвітами і пижмом.


Квіти, які перемагають мігрень



Ту або іншу траву легко знайти в будь-який з сезонів року. Та й приготування не доставить особливих турбот. Лаванду - 3 чайних ложки - заливають двома склянками окропу, настоюють 10 хвилин в теплому місці і випивають протягом дня без суворого дозування. Мелісу, навпаки, приймають по півсклянки 3 рази на день до їди. А готують так: 4 чайні ложки сухої подрібненої трави заливають склянкою окропу і настоюють у теплому місці годину. Первоцвіт весняний - 1 столову ложку - також заливають склянкою окропу, а ось настоюють дві години. П'ють 5-6 разів на день по 1-2 столовій ложки за раз. Найскладніше боротися з мігренню за допомогою пижма. Треба відміряти 5 грам сухих квіток, залити склянкою води і кип'ятити 15 хвилин на водяній бані. Остудити, процідити і приймати по 1 столовій ложці три рази на день за 20 хвилин до їжі.


За матеріалами bt-lady.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!