Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Потокове виробництво марлі має всіх врятувати!!!
 
Голосування   Представники народу, відгукніться!!!
 
Які у Вас особисто назріли питання до нашої влади у зв'язку з епідемією вірусу?
Всього проголосувало: 3

 
14-11-2009, 02:07  Медицина

Потокове виробництво марлі має всіх врятувати!!!

 
Потокове виробництво марлі має всіх врятувати!!!

Харків дасть Україні марлю, а Житомир - оксолінову мазь.

Нещодавно в нашому регіоні відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань запобігання поширенню інфекційних захворювань із залученням регіонів.

В зв’язку з цим у Харкові відкривають завод з виробництва марлі, а Житомирський фармацевтичний завод переходить на посилене виробництво мазі, необхідної для профілактики грипу.

Як заявили представники Харківської області, за один тиждень такий завод зможе дати 1 млн. метрів марлі. Такі об’єми виробництва марлі зможуть забезпечити всі регіони, з розрахунку по 2 пов'язки на людину. Шити пов'язки регіони будуть вже самостійно.

У той же час житомирська фармацевтична фабрика скоро зможе забезпечити оксоліновою маззю, залишивши стару ціну - приблизно 4 грн. Тут скасували виробництво настоянок і сиропів, перекинувши всі сили на виробництво мазі, працівники переведені на тризмінний режим роботи. Планується виготовити за наступний тиждень 1 млн. упаковок, що має позбавити Україну від дефіциту мазі.

Нагадаємо, за виробництво марлевих пов'язок в харківській області взялася харківська фабрика театрального реквізиту, проте зшити марлеву пов'язку під силу кожному. Так що не соромтесь: купуйте в аптеках марлю або бинт та влаштовуйте вдома гурток «Очень умелые ручки». Як виготовити марлеву пов’язку ми вже писали раніше.


Бердичівський анекдот:


Надпись на бутылке "Добавить в избранное".
Надпись на рюмке "Сделать стартовой".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!