Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Всього одна порція риби в тиждень сприяє значному підвищенню інтелекту у хлопців
 
12-11-2011, 22:38  Медицина

Всього одна порція риби в тиждень сприяє значному підвищенню інтелекту у хлопців

 
Юнаки, які їли рибу принаймні один раз на тиждень, починаючи з 15 років, мають розвиненіші когнітивні навики у віці 18 років, показало обстеження близько 4 тис. підлітків.

'Всього



З'ясувалося, що щотижневої рибної страви було досить, щоб підвищити загальні мовні і зорово-просторові здібності в середньому на 6%, а споживання риби частіше одного разу на тиждень збільшували їх на 11%. Після докладного аналізу різних чинників / вага, рівень освіти батьків, наявність хронічних хвороб та ін.. шведські лікарі Університету Гетеборга зафіксували чіткий зв'язок між підвищеним вмістом риби в раціоні харчування молодих людей і вдосконаленням інтелекту майже в два рази. На думку медиків, висновки, зроблені в результаті дослідження, мають велике значення, оскільки вікова категорія учасників була від 15 до 18 років, коли мозковий розвиток дозволяє добитися досягнень в навчанні.

Огляд встановив, що 58% юнаків їли рибу щонеділі, а ще 20% - більше одного разу на тиждень, таким чином показники інтелектуальних здібностей зросли в середньому на 7-12%. Як говорять клініцисти, риба - це дуже корисний продукт для неврологічного розвитку дітей і підлітків. Імовірно, позитивний вплив на мозок чинять поліненасичені жирні кислоти в рибі омега і омега-3-6. Крім того, ці кислоти володіють протизапальними властивостями і грають головну роль в придушенні активності цитокінів - речовин, здатних порушити імунну систему.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!