Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Солотвинській водоймі відбувся Чемпіонат Житомирської області з ловлі щуки.
 
19-04-2011, 22:45  Суспільство

На Солотвинській водоймі відбувся Чемпіонат Житомирської області з ловлі щуки.

 
Риболовля - улюблене заняття багатьох чоловіків і навіть жінок. Вони завжди з нетерпінням чекають початку сезону.

На Солотвинській водоймі відбувся Чемпіонат Житомирської області з ловлі щуки.



На Солотвинській водоймі, що в Бердичівському районі, відбувся відкритий чемпіонат Житомирської області з рибної ловлі на хижака.

Рибалки кажуть: коли у риби починається післянерестовий жор, то зловити багато кілограм риби не є майстерністю. Ось коли клювання фактично відсутнє - тоді і проявляється справжня майстерність спортсменів-рибалок. А приїхали вони в цей раз з багатьох куточків України.

96 учасників протягом двох днів у трьох турах після жеребкування намагалися спіймати якомога більше хижої риби, тобто окуня та щуки. Кожна спіймана риба зважувалася і відразу ж відпускали назад у водойму.

Найбільша щука, яка була спіймана спортсменами, важила всього півкілограма. Тому в загальному заліку перемогли спортсмени, які сумарно не зловили і кілограма так званого хижака. Чемпіоном став Микола Волохов з Рівного

- Риболовля для мене це улюблене заняття і єдине хобі, яким я займають з 7 років. - Каже переможець Микола Волохов.

Друге місце в особистому заліку завоював Віталій Савенко з Харкова, а бронзову нагороду отримав житомирянин Антон Горай.

У командному заліку переміг клуб "Перкас" з Харкова, срібні нагороди отримала команда житомирян під назвою "Тім - Джігме", а третє місце завоювала команда "Антилопа Гну" з Рівного.

- Ми плануємо провести максимальну кількість змагань на наших водоймах, а також будемо проводить зариблення водойм, оскільки популяція риби значно зменшилася. - Розповів Юрій Кошель - президент обласної федерації риболовлі.
За матеріалами: tvradiozt

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!