Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рижук пообіцяв створити в Житомирі філію Кардіологічного центру серця
 
14-02-2012, 17:39  Медицина

Рижук пообіцяв створити в Житомирі філію Кардіологічного центру серця

 
У спеціалізованому відділенні обласної лікарні Житомира будуть займатися профілактикою інфарктів та лікуванням постінфарктних станів.

'Рижук



Про плани щодо створення такого відділення голова облдержадміністрації Сергій Рижук розповів під час колегії управління праці та соціального захисту населення.

Губернатор поділився своїми враженнями від поїздки до Київського міського центру серця, де операції на серці проводяться за допомогою сучасного обладнання та з використанням новітніх технологій.

За словами Сергія Рижука, ідея про створення такого відділення з'явилася саме під час спостереження за однією з таких операцій.

- Не пізніше першого півріччя цього року ми знімемо в області проблему інфаркту, як стадії, коли людина безнадійна. У нас центр вже є, медичні працівники теж є. Крім того, головний кардіолог України пообіцяв провести серію таких операцій у нас в Житомирі. Тому, зараз ми на активному шляху створення філії Кардіологічного центру серця в Житомирі, - зазначив Рижук.

Губернатор запевнив, що кошти на створення кардіоцентру будуть виділені на найближчій сесії облради, яка призначена на 22 березня.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!